Резултати од пребарување за 'игор џамбазов автобиографија'

9 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Гол човек

  Гол човек

  Игор Џамбазов
  Наскоро, поради огромниот интерес на читателите, Издавачки центар ТРИ ќе ја реиздаде книгата „Гол човек“ на Игор Џамбазов. „Гол човек“ е можеби најконтроверзната книга на Џамбазов, во која тој искрено и без лажен срам, до гола кожа го соголува својот приватен живот и ни се прикажува во својата вистинска, човечка светлина. Напишана со отворено срце и остар јазик, „Гол човек“ е книга во која ќе се препознаеме сите ние, неговите современици. Прочитај повеќе...
  Цена: 299,00ден
  Нарачај
 2. Приказни од Мјаукедонија

  Приказни од Мјаукедонија

  Игор Џамбазов
  „Приказни од Мјаукедонија“ е прво дело на младата и талентирана мачка Емилија Џамбазова-Бавчанска. Прочитај повеќе...
  Цена: 350,00ден

  Распродадена

 3. Прирачник за анти антиалкохоличари

  Прирачник за анти антиалкохоличари

  Игор Џамбазов

  Сè што сте сакале да научите за алкохолот, ама не сте имале време од пиење 

  Прочитај повеќе...
  Цена: 399,00ден
  Нарачај
 4. Облечен човек

  Облечен човек

  Игор Џамбазов
  Овие приказни се обични приказни. Вистински, човечки и возможни. Иако во животов сè е одамна невозможно. Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Нарачај
 5. Умрен човек

  Умрен човек

  Игор Џамбазов
  Пак јас... Прости ми, пријателе мој, посилно е од мене... Ти ветив дека повеќе нема да пишувам за себе, ама што маж сум јас ако си го одржам ветувањето? Имаат ли крај овие мои климактерични его-трипови? И имало ли во моите мозочни „фајлови“ уште нераскажани приказни? Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Нарачај
 6. Улица Диши длабоко

  Улица Диши длабоко

  Игор Џамбазов
  Пријателе мој, Во оваа книга ќе најдеш стихови кои навистина успеале да опстанат во ова време во кое инвазијата од кичот и шундот достигна кулминација. Прочитај повеќе...
  Цена: 299,00ден

  Распродадена

 7. Хроники

  Хроники

  Непознато
  Кога во 2004 година за првпат се појавија мемоарите на Боб Дилан, никој не очекуваше дека се работи за стандардна автобиографија на една од најповлечените музички легенди. Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Нарачај
 8. На пат

  На пат

  Џек Керуак
  На пат е ремек-делото на Џек Керуак и еден од најсилните романи на 20 век, кој го преживеа судот на времето. Прочитај повеќе...
  Цена: 380,00ден

  Распродадена

 9. Како ја изгубив невиноста

  Како ја изгубив невиноста

  Ричард Бренсон
  Вистинска и возбудлива приказна на претприемачот зад империјата „Вирџин“. Ричард Бренсон со свои зборови за својот живот и за личната филозофија на живеење. Прочитај повеќе...
  Цена: 550,00ден

  Распродадена

9 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.