Резултати од пребарување за 'даниел'

3 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Посакувам да си тука

  Посакувам да си тука

  Франсеск Миралјес
  Животот на Даниел, успешен архитект, е исполнет со низа успеси пред да го прослави својот триесетти роденден, кога неговата свршеница ненадејно го напушта и кога темелите на неговиот совршен свет одеднаш се разнишуваат. Прочитај повеќе...
  Цена: 380,00ден

  Распродадена

 2. Пат

  Пат

  Мигел Делибес
  Пат ја раскажува последната ноќ на едно момче, Даниел Бувот, во неговото село, пред да замине во градот на школување. Буден и вознемирен, додека се превртува во постелата, тој се присетува на разни епизоди од својот живот во селото и на луѓето што живеат во него: другарите со кои споделува возбудливи доживувања, соседите што ги познава многу или малку, родителите… Прочитај повеќе...
  Цена: 200,00ден
  Нарачај
 3. Подвижен хоризонт

  Подвижен хоризонт

  Даниеле дел Џудиче
  Тргнувајќи на непознато патување, географско и книжевно, преку дневниците на неколку претходни експедиции, ова книжевно патешествие нè води надвор од временските рамки, во хипнотизирачкиот пејзаж на Антарктикот. Прочитај повеќе...
  Цена: 280,00ден
  Нарачај

3 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.