Резултати од пребарување за 'волтер'

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
  1. Стив Џобс

    Стив Џобс

    Волтер Ајзаксон
    Врз основа на повеќе од четириесет интервјуа со Стив Џобс направени во тек на цели две години – како и врз основа на интервјуа со над сто негови роднини, пријатели, непријатели, ривали и колеги – оваа книга е хроника на неговиот возбудлив живот и див карактер, приказна за креативниот претприемач кој се стремеше кон совршенство и му се предаваше на својот немирен, интуитивен порив, житие за човекот кој успеа да изврши револуција во шест различни индустрии: персоналните компјутери, анимираните филмови, музиката, мобилните телефони, таблет- компјутерите и дигиталното издаваштво. Прочитај повеќе...
    Цена: 650,00ден

    Распродадена

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.