Резултати од пребарување за 'бруклински'

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Бруклински будалаштини

  Бруклински будалаштини

  Пол Остер
  Сè што умее Остер како раскажувач, и поради што стекна светска слава, се наоѓа и во ова дело. Свежината ја внесуваат околностите во коишто настанува делото, време кое писателот го остава зад себе, но и влијанието на новите генерации, кои - според вкусот на писателот - го распарчуваат животот со жестина којашто тој не ја заслужува. Прочитај повеќе...
  Цена: 450,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.