Резултати од пребарување за 'Белешките на Лајла Грејс'

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Белешките на Лајла Грејс

  Белешките на Лајла Грејс

  Марија Јаневска
  „Настаните не се вистински. Односно тие се вистински во секој можен поглед, но јас им го сменив крајот, или дури и самиот почеток. Беше премногу болен или можеби и премногу едноставен за раскажување. Ликовите можеби во вистинскиот живот не заслужија вака да завршат, некои можеби завршија, а другите се можеби само моја илузија. Прочитај повеќе...
  Цена: 250,00ден
  Нарачај
 2. Белешките на Лајла Грејс: Карма

  Белешките на Лајла Грејс: Карма

  Марија Јаневска
  Куси белешки пишувани онака како што чувствува срцето, емоции од најскришните катчиња на душата преточени во мастило на хартија, љубовни болки во кои се пронаоѓа секоја барем еднаш заљубена душа, урбани ситуации кои сите ги препознаваме и животни крстопати на кои барем еднаш сме застанале. Прочитај повеќе...
  Цена: 250,00ден
  Нарачај

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.