Азбука

Азбука

  • Автор: Венко Андоновски
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 978-608-4892-29-8
  • Година на издавање: 2020
  • Број на страни: 64
  • Димензии: 15x15
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 300,00ден
300,00ден

Ако вашето дете учи букви, ова е книга за него.

Ако вашето дете сака да црта, ова е книга за него.

Ако вашето дете сака приказни, ова е книга за него.

Ако ве интересира која буква од кој цртеж настанала, ако сакате да дознаете приказна за постанокот на секоја буква, ова е книга за вас и за вашето дете.

Помогнете му да ја прочита, изгледа и ислуша!

Заедно со Стела и Сани, цртаме по еден цртеж и раскажуваме по една приказна за секоја буква!

Напишете ваш коментар