Боенка за креативен ден

Боенка за креативен ден

  • Автор: Ивана Горичан
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-426-7
  • Година на издавање: 2016
  • Број на страни: 100
  • Димензии: 16.5 х 23.5
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 250,00ден

250,00ден

Боенките не се повеќе за малите деца!

Иако подолго време терапевтите ги истакнуваат позитивните ефекти на боењето, тие се сега нов начин да се дојде до малку мир во претерано бучното секојдневие. Сè што е потребно е да ги подготвите боичките, да заземете удобна позиција и да се препуштите на изобилството од шари што се отвораат пред вас.

Во оваа наша боенка ќе најдете инспиративни цртежи кои ќе ви ја поттикнат креативноста, ќе го смират и насочат вашиот ум на начин на кој тоа го прави медитирањето. А по само неколку минути боење веќе ќе го почувствувате пријатниот ефект на боењето и, многу веројатно, ќе заборавите потполно на времето и на работите кои непотребно ве окупираат.

Напишете ваш коментар