Боенка за добра ноќ

Боенка за добра ноќ

  • Автор: /
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 978-608-4569-32-9
  • Година на издавање: 2016
  • Број на страни: 128
  • Димензии: A4
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 350,00ден

350,00ден

Ослободете си го умот од сите грижи и надминете ја несоницата боејќи ги овие магични и релаксирачки илустрации

Додека создавате вистинска уметност, вашиот неспокој полека исчезнува.

Боењето на овие уникатни, успокојувачки шари ќе ви помогне да мислите на убави нешта и ќе ви го насочи вниманието кон релаксација.

Ослободете се од стресот и подгответе се за лека ноќ.

Напишете ваш коментар