Азбука боенка (Стела и Сани)

Азбука боенка (Стела и Сани)

  • Автор:
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 9786084892427
  • Година на издавање: 2020
  • Број на страни: 32
  • Димензии: 210 × 297
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 150,00ден
150,00ден

А како авион, или Б како бубамара, сите букви
во боенкава прават шара.
Обојте ги буквите и научете нов збор!
Стела и Сани помогнаа да се одберат зборовите,
а вие забавувајте се со нивно боење!

Напишете ваш коментар