1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Thrivity Активатор

  Thrivity Активатор

  Фросина Денкова-Зафировска, Дејан Ваневски и Поликарп Арсеновски

  Наменет е за луѓето кои бараат работа, поединците кои имаат желба за лична и професионална надградба, менаџерите кои се посветени на развој на луѓето, експертите од областа на човечките ресурси и едукаторите кои ќе им ги доближат компетенциите на учениците и студентите, како неопходност за иднината.

  Искористи ги знаењето и искуството пренесени во овој прирачник како инспирација да се оствариш себеси како личност и професионалец.

  Прочитај повеќе...
  Цена: 600,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.