1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Американска прашина

  Американска прашина

  Џенин Каминс
  Американска прашина е книга исполнета со драма и хуманост на секоја страница. Ретка потрага по судбините на луѓето кои се подготвени да жртвуваат сѐ за малку надеж. Важен глас во дискусијата за имиграцијата и изгубените надежи за подостоинствен живот. Прочитај повеќе...
  Цена: 500,00ден
  Цена со попуст: 399,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.