1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Без поздрав

  Без поздрав

  Патрик Девит

  „Модерна приказна, сатира за една безгрижна вдовица која трага по совршеното себежртвување... Додека ја читаме книгата, веселиот и опуштен надреализам на Девит прави да ја доживееме како жизнерадосна луда приказна, исто како и нејзините ликови.“ Њујоркер

  Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.