1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Свеќите горат до крајот

  Свеќите горат до крајот

  Шандор Мараи

  Свеќите горат до крајот

  е едно од заборавените ремек-дела на Шандор Мараи, автор чие творештво се преоткрива по падот на комунистичкиот режим во Европа. Неговиот опус денес сосем заслужено зазема едно од централните места во европската книжевност од 20 век и тој е преведуван и читан на многу светски јазици. Прочитај повеќе...
  Цена: 280,00ден
  Цена со попуст: 220,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.