1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Која е бојата на бакнежот

  Која е бојата на бакнежот

  Росио Бониља
  Едно необично девојче кое не е многу-многу по принцезите, но затоа ужива да бои, се прашува која е бојата на бакнежот. Дали е зелен како зеленчукот, син како небото, жолт како сончогледите или црвен како вкусен сок од домати?... Дали е бел како снегот? Но снегот е студен, а бакнежот е толку топол... Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Цена со попуст: 290,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.