3 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Македонски волнени времиња

  Македонски волнени времиња

  Катица Ќулавкова

  Македонски волнени времиња е збирка интервјуа што Катица Ќулавкова ги има давано за многу весници, списанија, портали и други медиуми од 1992 до 2017 година. 

  Прочитај повеќе...
  Цена: 350,00ден
  Цена со попуст: 230,00ден
  Нарачај
 2. Балкански наративи

  Балкански наративи

  Катица Ќулавкова
  Книгата Балкански наративи на Катица Ќулавкова ги демистифицира стереотипите на Балканот низ призма на неговите митски, епски, културни, историски и политички наративи (Црн Бог, Црна Арапина, Болен Дојчин, Лепа Ангелина, Одисеј, Пенелопа, Крале Марко, мртвиот брат кој воскреснува). Прочитај повеќе...
  Цена: 350,00ден
  Цена со попуст: 230,00ден
  Нарачај
 3. Мои страсти, мои страданија

  Мои страсти, мои страданија

  Катица Ќулавкова
  Викајте ги на нашето име Викајте ги нив, ние ќе се одѕиваме. Некогаш слика на светот, денес сенка. Денес сенка, утре слика на светот. Прочитај повеќе...
  Цена: 200,00ден
  Цена со попуст: 140,00ден
  Нарачај

3 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.