1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Англискиот пациент

  Англискиот пациент

  Мајкл Ондачи
  За овој свој роман Мајкл Ондачи ја доби наградата Букер во 1992 година. Во 1996 година Англискиот пациент доживеа филмска адаптација и освои девет Оскари од вкупно 12 номинации. Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Цена со попуст: 240,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.