1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Колку беше доцна, колку доцна

  Колку беше доцна, колку доцна

  Џејмс Келман

  Колку беше доцна, колку доцна е фуриозен и бескомпромисен роман во духот на модернистичката традиција и директно инспириран од творештвото на Семјуел Бекет и Џејмс Џојс.

  Прочитај повеќе...
  Цена: 450,00ден
  Цена со попуст: 280,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.