1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Еленот слуша виножито

  Еленот слуша виножито

  Магдалена Чапаровска
  Свежа поезија, како летен дожд што доаѓа по долга суша. Храбри стихови полни со значења, посветени на сите деца на ѕвездите чии скутови се пристаниште за бури. Дури и таму каде што е натопена со меланхолија, песната е смело устремена кон нови хоризонти што чекаат да бидат припитомени... Прочитај повеќе...
  Цена: 150,00ден
  Цена со попуст: 120,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.