1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Девојките

  Девојките

  Ема Клајн
  Северна Калифорнија, крај на турбулентните шеесетти години. На почетокот на летото осамената тинејџерка Еви Бојд здогледува три девојки во паркот чија разузданост и опасна аура веднаш ѝ го привлекуваат вниманието. Таа е маѓепсана од волшебната Сузан и е вовлечена во озлогласен култ чиј водач е мошне харизматичен човек... Прочитај повеќе...
  Цена: 420,00ден
  Цена со попуст: 260,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.