3 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Папокот на светот

  Папокот на светот

  Венко Андоновски
  Романот се состои од вовед, наводно напишан од братот на извесен В., на кој се надоврзуваат книгата „Папокот на светот“ (манускриптот на романот), книгата „Исход“ и книгата „Светлина“ (Записите од дневникот), по кои следува поговор од книжевниот теоретичар Венко Андоновски. Прочитај повеќе...
  Цена: 340,00ден
  Нарачај
 2. Припитомување на кучката

  Припитомување на кучката

  Венко Андоновски
  Припотомување на кучката е уште едно врвно дело кое го потврдува прозното мајсторство на Венко Андоновски, еден од најдобрите современи македонски раскажувачи. Прочитај повеќе...
  Цена: 340,00ден
  Нарачај
 3. Азбука

  Азбука

  Венко Андоновски

  Ако ве интересира која буква од кој цртеж настанала, ако сакате да дознаете приказна за постанокот на секоја буква, ова е книга за вас и за вашето дете. Помогнете му да ја прочита, изгледа и ислуша! Заедно со Стела и Сани, цртаме по еден цртеж и раскажуваме по една приказна за секоја буква!

  Прочитај повеќе...
  Цена: 300,00ден
  Нарачај

3 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.