1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Станица единаесет

  Станица единаесет

  Емили Сент Џон Мандел
  Романот Станица единаесет е исклучително моќен и потресен спој на семејна драма и апокалиптична научна фантастика. Напишан со спокоен, интимен тон, романот прикажува сценарио за крајот на светот кое можеби е во доменот на фантастичното, но секако не е невозможно. Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Цена со попуст: 299,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.