1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Патот на запад

  Патот на запад

  А. Б. Гатри
  Со својот чувствителен, но несентиментален прозен израз, А. Б. Гатри ги отсликува тешките предизвици и восхитувачки победи на пионерскиот живот. Со Патот на Запад тој оддава почест на величественоста на нескротената природа на Западот, на нејзините сурови но прекрасни пејзажи, како и на извонредните луѓе кои ја населуваат. Прочитај повеќе...
  Цена: 350,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.