1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Планум

  Планум

  Александра Шаровиќ Атанасовска
  ПланУМ е моќна интерактивна алатка за унапредување на личните потенцијали на секој поединец. Помага при кристализирање на посакуваните цели и дефинирање на детална мапа и план за нивна реализација. Прочитај повеќе...
  Цена: 499,00ден
  Цена со попуст: 450,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.