1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Мојот татко Пабло Ескобар

  Мојот татко Пабло Ескобар

  Хуан Пабло Ескобар
  Дали најголемиот криминалец во поновата историја го убиле припадниците на колумбиската полиција или на американската тајна служба, ривалите од непријателскиот кокаински клан или, сепак, постоела уште некоја можност? Прочитај повеќе...
  Цена: 450,00ден
  Цена со попуст: 320,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.