1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Нашата санта мраз се топи

  Нашата санта мраз се топи

  Џон Котер
  Нашата санта мраз се топи е едноставна басна за тоа како да се опстане и да се просперира во свет кој постојано се менува. Базирана врз наградуваниот метод на харвардскиот професор Џон Котер, ова е приказна чијашто примена во секојдневјето им помогнала на илјадници луѓе и организации. Прочитај повеќе...
  Цена: 200,00ден
  Цена со попуст: 140,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.