1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Каде исчезна, Бернадет?

  Каде исчезна, Бернадет?

  Марија Семпл
  Запознајте ги сите лица на ноторната Бернадет Фокс! За нејзиниот маж и Мајкрософт-гуру, таа е ексцентрична и своеглава; за архитектонските кругови е пионер на зелената архитектура; за останатите мајки чии деца учат во истото приватно училиште, таа е дрска и асоцијална, а за петнаесетгодишната Би е едноставно мама и нејзина најверна другарка. Прочитај повеќе...
  Цена: 450,00ден
  Цена со попуст: 290,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.