2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Онлајн девојка

  Онлајн девојка

  Зои Саг
  „Сонувам за тоа сите тинејџерки потајно да се чувствуваат како мене. И можеби еден ден, кога ќе сфатиме дека сите се чувствуваме исто, ќе престанеме да се преправаме дека сме нешто што не сме. Тоа би било прекрасно. Но дотогаш јас искрено ќе зборувам за тоа на овој блог. И ќе го кријам тоа во ’стварниот живот‘.“ Прочитај повеќе...
  Цена: 420,00ден

  Распродадена

 2. Онлајн девојка на турнеја

  Онлајн девојка на турнеја

  Зои Саг
  Ноа ја кани Пени да му се придружи на музичката турнеја низ Европа и таа одвај чека да го поминува времето со своето неодоливо момче. Но поради неговиот збиен распоред, другарите од бендот кои не се баш пријателски настроени кон неа, како и заканувачките пораки од љубоморни обожавателки, Пени се прашува дали навистина е родена за живот на турнеја. Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Цена со попуст: 99,00ден
  Нарачај

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.