1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Магијата на големите соништа

  Магијата на големите соништа

  Дејвид Џ. Шварц
  Над шест милиони луѓе низ светот си го подобрија животот со помош на Магијата на големите соништа. Д-р Дејвид Џ. Шварц, кој долго време го држи приматот на еден од најголемите експерти за мотивација, ќе ви помогне да продавате подобро, да менаџирате подобро, да заработувате повеќе и – што е најважно од сè – да најдете поголема среќа и душевен мир. Прочитај повеќе...
  Цена: 450,00ден
  Цена со попуст: 350,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.