1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Килибар и свила

  Килибар и свила

  Неџма
  По третпат Неџма ја зафаќа табу-темата во арапскиот свет: сексот. По Бадем, романот што ќе остане запаметен во историјата на литературата како прв еротски роман напишан од една Арапка, и Патеките на сетилата, кој го следи еротскиот пат на една млада муслиманка, овде ги откриваме авантурите на еден марокански студент. Прочитај повеќе...
  Цена: 320,00ден
  Цена со попуст: 99,00ден

  Распродадена

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.