2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Вистината на Питија

  Вистината на Питија

  Ерик Аксл Сунд
  Психијатарката Софија Зетерлунд се обидува да ѝ помогне на Жанет, но и таа е затрупана во доволни свои проблеми со комплицираната Викторија Бергман. Како ќе заврши лавиринтот од психоанализи, останува неизвесно до самиот крај. Прочитај повеќе...
  Цена: 420,00ден
  Нарачај
 2. Од минатото не се бега

  Од минатото не се бега

  Ерик Аксл Сунд
  Жанет Килберг сè уште не се откажува од случајот со убиените деца имигранти, но нејзината работа ја прекинува страшно морничаво убиство на бизнисмен во Стокхолм. На местото на злосторството има бизарни детали кои упатуваат на тоа дека станува збор за ритуално убиство или одмазда. Прочитај повеќе...
  Цена: 420,00ден
  Нарачај

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.