1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Верзијата на Барни

  Верзијата на Барни

  Мордекај Ришлер
  Верзијата на Барни е најпознатиот бестселер на канадскиот писател Мордекај Ришлер. Според сценарио напишано од самиот автор, во 2010 година е снимен истоимен филм кој, исто како и книгата, се смета за современа класика. Прочитај повеќе...
  Цена: 500,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.