1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Подвижен хоризонт

  Подвижен хоризонт

  Даниеле дел Џудиче
  Тргнувајќи на непознато патување, географско и книжевно, преку дневниците на неколку претходни експедиции, ова книжевно патешествие нè води надвор од временските рамки, во хипнотизирачкиот пејзаж на Антарктикот. Прочитај повеќе...
  Цена: 280,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.