3 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Океан на крајот од патот

  Океан на крајот од патот

  Нил Гејман
  Во руралните предели на Англија еден човек по многу години се враќа во својот дом од детството. Освен старите куќи и познатите патишта, тој повторно ќе ги открие своите детски спомени и ќе се сети на неверојатната пријателка Лети Хемпсток, која живее со нејзината мајка и баба. Меѓутоа, потсетувајќи се на минатото, тој набрзо сфаќа дека неговите детски авантури биле многу поопасни и почудни отколку што претпоставувал... Прочитај повеќе...
  Цена: 300,00ден

  Распродадена

 2. Книга за гробиштата

  Книга за гробиштата

  Нил Гејман

  Нил Гејман е супер ѕвезда во светот на книжевноста токму поради храброста да допре необични теми, да си игра со жанровите и сето тоа да го пренесе до читателот на едноставен и разбирлив начин. Во „Книга за гробиштата“ Гејман прави необичен спој од хорор, трилер и семејна приказна за растењето и созревањето на еден млад човек, раскажана со многу топлина, љубов и хуманост.

  Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Нарачај
 3. Предупредување за содржината

  Предупредување за содржината

  Нил Гејман

  Напишана од еден од најоригиналните и најпопуларни современи автори, оваа драгоцена збирка изобилува со научнофантастични и хорор-приказни, бајки и песни низ кои влегуваме во царството на искуствата и емоциите.

  Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Нарачај

3 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.