1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Цената на водата во Финистер

  Цената на водата во Финистер

  Бодил Малмстен
  Мајсторски везејќи ги емотивните, лутите, провокативни согледувања за најразлични теми – од повторно пронајденото задоволство во ценкањето, мизеријата на писателската блокада, социјалдемократијата, расизмот, тулипоманијата, лошиот француски, контролата врз молците до насладата во дивеењето на ветрот, не може а да не нè привлечат страста и хуморот на Малмстен. Прочитај повеќе...
  Цена: 320,00ден
  Цена со попуст: 140,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.