2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Година без лето

  Година без лето

  Виолета Танчева–Златева
  Храбра, оптимистичка и крајно издржана поетска приказна за стварноста произлезена од поетските допири со животот. Прочитај повеќе...
  Цена: 150,00ден
  Цена со попуст: 80,00ден
  Нарачај
 2. Патот

  Патот

  Виолета Танчева–Златева
  Стиховите на Танчева-Златева се во духот на македонската блажеконескиевска традиција на песни-цреши откинати од дрвото на животот, обликувани со изострено чувство за строгост, прочистеност на изразот и јазична перфекција. Прочитај повеќе...
  Цена: 200,00ден
  Цена со попуст: 120,00ден
  Нарачај

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.