3 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Избрани песни

  Избрани песни

  Џелалудин Руми

  Месневи има посебно место меѓу останатите дела на Мевлана; тоа е книга во која мудроста и сознанието се пронижани со одушевувањето и креативноста на Мевлана.

  Прочитај повеќе...
  Цена: 1.200,00ден

  Распродадена

 2. Големата црвена книга

  Големата црвена книга

  Џелалудин Руми

  Оваа раскошна и тешко достижна поезија, актуелна и цели осум века по своето создавање, се смета за едно од најголемите богатства на персиската и светската литература. Ремек-дело што ги слави мистичната љубов, пријателството и животот.

  Прочитај повеќе...
  Цена: 350,00ден
  Цена со попуст: 280,00ден
  Нарачај
 3. Големата црвена книга (том 2)

  Големата црвена книга (том 2)

  Џелалудин Руми

  Оваа раскошна и тешко достижна поезија, актуелна и цели осум века по нејзиното создавање, се смета за едно од најголемите богатства на персиската и светската литература. Ремек-дело што ги слави мистичната љубов, пријателството и животот.

  Прочитај повеќе...
  Цена: 350,00ден
  Цена со попуст: 270,00ден
  Нарачај

3 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.