1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Агриџенто

  Агриџенто

  Костас Хаџиантониу
  Овој роман е химна за таа друга, поинаква Сицилија, напишан на доволно растојание од стереотипите и пристрасноста. Но тој е и книга-химна за реалниот живот и за една татковина што повеќе не постои. Зашто Агриџенто не е само обичен град... Прочитај повеќе...
  Цена: 450,00ден
  Цена со попуст: 180,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.