1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Марч

  Марч

  Џералдин Брукс
  „Сликата што ја создава Брукс на Југот кој е опустошен и разорен од војната, особено на ослободените плантажи е навистина неверојатна. На богат јазик таа ни опишува едно време и место каде ликот (господин Марч) се обидува да живее според она што тој го зацртал за себе, ова го прави романот "Марч" неверојатно книжевно дело“ - Денвер Пост Прочитај повеќе...
  Цена: 420,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.