1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Бидете свој психотерапевт

  Бидете свој психотерапевт

  Џенет Рејнвотер
  Потребна ви е промена? Подготвени сте за промена? Преземете ја одговорноста за себе и својот живот во свои раце. Промената ќе биде успешна доколку навистина сакате да се развиете и доколку сте подготвени да учите како да ја прифатите одговорноста за самите себе. Прочитај повеќе...
  Цена: 250,00ден
  Цена со попуст: 180,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.