1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. WINDOWS 8 ПРИРАЧНИК

  WINDOWS 8 ПРИРАЧНИК

  Марко Чаласан
  Еднаш во неколку години доаѓа нова технологија и го менува начинот на кој светот функционира. Во светот на компјутерите имаше многу такви технологии во изминатите неколку децении. Тие го сменија начинот на кој работиме, на кој играме, па дури и нашата комуникација. Прочитај повеќе...
  Цена: 200,00ден
  Цена со попуст: 90,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.