2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Спас

  Спас

  Исидора Бјелица
  „Спас“ е моја лична, мала иницијациска книга, моја голгота, пат на моето телесно страдање и напор кон душевно воскреснување... Со секоја болка, со секоја тага, паралелно оди и ново откривање на среќата, радоста, на благодатта коишто, за жал, ги загубив поради својата негрижа, и на тој начин го добив ова најтешко искушение... Прочитај повеќе...
  Цена: 350,00ден

  Распродадена

 2. Спас 2

  Спас 2

  Исидора Бјелица
  Оваа книга нека ви биде знак за посебна наклоност дека јас, како најлоша од сите вас, сепак, служам за нешто, нека моите маки и мојата тага послужат на вашиот пат кон Љубовта... Бидејќи сè на светов има своја цел и место, а многу често не ги гледаме и не ги разбираме знаците што ги добиваме... Нека мојата болка послужи за тоа вие да не почувствувате болка... Прочитај повеќе...
  Цена: 350,00ден

  Распродадена

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.