2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Зошто мажите не слушаат а жените не знаат да читаат мапи

  Зошто мажите не слушаат а жените не знаат да читаат мапи

  Алан и Барбара Пиз
  Сте посакале ли некогаш да постои прирачник за употреба на вашиот партнер? Овој светски бестселер е одговорот на сите прашања што ве мачеле во врска со спротивниот пол! Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден

  Распродадена

 2. Говорот на телото

  Говорот на телото

  Алан и Барбара Пиз
  „Говорот на телото“ од меѓународно признатите стручњаци за меѓучовечките односи Алан и Барбара Пиз открива дека она што луѓето го зборуваат често се разликува од она што го мислат или чувствуваат. Прочитај повеќе...
  Цена: 320,00ден

  Распродадена

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.