1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Шангај бејби

  Шангај бејби

  Веј Хуј
  Судирот што ги раскинува главните јунаци на оваа трагична урбана кинеска приказна, судејќи според сѐ, е судир што го предизвикуваат противречностите на кинеското општество на крајот на дваесеттиот век. Прочитај повеќе...
  Цена: 199,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.