1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Моќта на позитивното мислење во бизнисот

  Моќта на позитивното мислење во бизнисот

  Скот Вентрела
  Посакувате ли поголема самодоверба и храброст за да бидете поуспешни во работата? Земајќи го за основа класичниот мултимилионски бестселер Моќта на позитивното мислење, експертот за бизнис Скот Вентрела нуди јасна и ефикасна програма што ќе ви помогне подобро да се справите со тешките одлуки, промените и предизвиците во работењето. Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден

  Распродадена

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.