2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Tip of the week

  Tip of the week

  Калин Бабушку и Петар Лазаров
  Корисно за секого, со лесни и едукативни текстови, прирачникот обработува теми од секојдневниот живот, коишто ќе ви помогнат да си го подобрите вашето лично и професионално работење. Прочитај повеќе...
  Цена: 150,00ден

  Распродадена

 2. Tip of the week #2

  Tip of the week #2

  Калин Бабушку и Петар Лазаров
  Идејата е TIP OF THE WEEK Прирачниците за личен и професионален развој да ги има секој од вас кај себе и постојано да се потсетува и навратува на текстовите, кога ќе се најде во одредена ситуација и кога има потреба од совет во таа област. Прочитај повеќе...
  Цена: 200,00ден

  Распродадена

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.