5 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Го сакам Њујорк

  Го сакам Њујорк

  Линдзи Келк
  Запознајте ја Анџела Кларк! Девојка која учи повторно да го живее животот, да стане некој нов. Девојката која последните 10 години од животот ги поминала само со еден човек, а сега наеднаш таа флертува, излегува со други луѓе и повторно се заљубува иако мисли дека тоа е невозможно! Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден

  Распродадена

 2. Го сакам Холивуд

  Го сакам Холивуд

  Линдзи Келк
  Па... верувам дека најпрвото прашање кое треба да го поставам е: Дали ја прочитавте Го сакам Њујорк? Ако сте ја прочитале Го сакам Њујорк тоа значи дека веќе сте запознаени со почетокот од авантурата на оваа одлепена девојка. Но не грижете се, дури и ако не сте ја прочитале - Линдзи убаво нè внесува во приказната и ќе се чувствувате како да сте со неа од самиот почеток. Прочитај повеќе...
  Цена: 380,00ден

  Распродадена

 3. Го сакам Париз

  Го сакам Париз

  Линдзи Келк
  Дали најромантичниот град во светот ќе ја украде љубовта на Анџела? Дали таа ќе зажали што не сакаше да се всели со Алекс додека тој ја молеше? Дали бегството повторно ќе се чини како најдобра опција сега кога Лондон е на само некој час возење со воз? Прочитај повеќе...
  Цена: 380,00ден

  Распродадена

 4. Го сакам Лондон

  Го сакам Лондон

  Линдзи Келк
  Во оваа последна книга ќе се сретнете речиси со сите ликови кои се појавија во серијалот - приказната завршува за сите нив. Анџела, Алекс, Џени, Сади, Џејмс, Грахам, Грег, Луиза, Тим, Марк, родителите на Анџела и многу други. А каде што има многу ликови, таму мора да има голема збрка. Добро, Анџела не е Анџела ако не направи голема збрка и ако не ја заврши приказната во свој стил. Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден

  Распродадена

 5. Го сакам Вегас

  Го сакам Вегас

  Линдзи Келк
  „Претпоследниот дел од серијалот Го сакам... е подеднакво топол, смешен и забавен како и првите три дела - тој просто ве скокотка однатре и ве остава нетрпеливи за последниот дел од книгата: Го сакам Лондон.“ Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Нарачај

5 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.