1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Момчето со пижами на риги

  Момчето со пижами на риги

  Џон Бојн
  Ако почнете да ја читате оваа книга, ќе тргнете на патување со деветгодишното момче по име Бруно. (Иако ова не е книга за деца.) Раскажана од перспектива на Бруно, оваа книга на моменти е смешна, на моменти детски наивна, на моменти искрена како што знае да биде само дете и постојано полна со надеж и пријателство. Прочитај повеќе...
  Цена: 320,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.