1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Океан море

  Океан море

  Алесандро Барико
  Во гостилницата Алмаер, на работ од морето, се преплетуваат судбините на чудните ликови на овој необичен роман. Тука е еден научник, кој пишува Енциклопедија на граници и се обидува да пронајде каде завршува морето, сликар кој го слика морето со морската вода, свештеник кој му пишува на Севишниот необични молитви во стихови. Прочитај повеќе...
  Цена: 280,00ден

  Распродадена

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.