1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Триумфална капија

  Триумфална капија

  Ерих Марија Ремарк
  Романот Триумфална капија, објавен во 1945 година, го опишува животот на еден политички емигрант непосредно пред Втората светска војна.Германскиот доктор Равик, човек без идентитет што наоѓа азил во Париз, е принуден на нелегални хируршки зафати во име на двајца неквалификувани француски хирурзи, за да опстане. Прочитај повеќе...
  Цена: 500,00ден
  Цена со попуст: 380,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.