2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Лекување со Шопенхауер

  Лекување со Шопенхауер

  Ирвин Јалом
  Лекување со Шопенхауер е романизирана слика за групна терапија, внатрешен поглед врз членовите на една група и врз начинот на кој вештиот психоаналитичар ги води и ги охрабрува да не западнат во апатија и да не пропаднат. Прочитај повеќе...
  Цена: 450,00ден
  Цена со попуст: 299,00ден
  Нарачај
 2. Џелат на љубовта

  Џелат на љубовта

  Ирвин Јалом
  Во оваа несекојдневна книга Ирвин Јалом детално и трогателно ја опишува својата работа со десет пациенти. Сите нив ги мачат основните човечки стравови – изолацијата, стравот од смртта или од слободата, чувството на бесмисленост на животот – од кои никој од нас не може целосно да се ослободи. Прочитај повеќе...
  Цена: 450,00ден
  Цена со попуст: 380,00ден
  Нарачај

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.